Door o.a. aangepaste regelgeving zijn wij per 1 januari 2023 helaas genoodzaakt een kleine wijzing door te voeren. Op deze pagina de tarieven gelding tot 1 januari 2023. Zie hier de tarieven geldig voor 2023.

Autorijschool Jadro, staat bekend om zijn scherpe prijzen en het bieden van kwaliteit ten aanzien van de rijopleiding.

Een rijles van 60 minuten kost bij Autorijschool Jadro 55,- euro, door deze scherpe prijs, zijn wij een van de voordeligste rijscholen in Purmerend, Zaandam en omgeving.

Prijzen per les (geldig tot 1 januari 2023);

60 Minuten Autorijles 55,- Euro
90 Minuten Autorijles 82,50,- Euro (Leerling met medische achtergrond i.v.m. rijtest op andere locatie)
120 Minuten Autorijles 110,- Euro
Proefles á 60 minuten 55,- Euro (nieuwe leerling)

Indien een leerling niet op de afgesproken tijd en datum verschijnt, rekenen wij een wegblijftarief van € 55,- euro.

Examengelden (geldig tot 1 januari 2023);

Praktijkexamen/herexamen (excl. eigen verklaring)  280,- Euro
Tussentijdse toets (TTT)  280,- Euro
Faalangstexamen  325,- Euro
Rijtest CBR, Leerlingen Medische Achtergrond  165,- Euro
BNOR (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid)  300,- Euro

Zie ook onze algemene voorwaarden (pagina)

Het is ook mogelijk bij Autorijschool Jadro een pakket af te nemen, pakketten zijn gebaseerd op een rijles van 60 minuten en 1 standaard praktijkexamen exclusief TTT en exclusief gezondheidsverklaring, deze moet de leerling zelf in orde maken en afrekenen via de website van CBR, informeer bij je rijinstructeur naar de mogelijkheden en prijzen bij het kiezen van een pakket, op alle producten van Autorijschool Jadro zijn Algemene voorwaarden van toepassing, lees deze goed door.

Indien een leerling een pakket afneemt en in één keer de pakketprijzen vooraf voldoet dat de lessen binnen het pakket dan €53,- kosten en we de pakketprijzen daarop aanpassen/ verrekenen.

Pakketinformatie (geldig tot 1 januari 2023):
20 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €1380,-
25 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €1655,-
30 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €1930,-
35 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2205,-
40 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2480,-
45 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2755,-

(prijzen in tabel op basis van lestarief 55,- en betalen in termijnen)

Op onze pakketten zit een termijn, zie Algemene Voorwaarden, indien de leerling tussendoor zonder dringende reden besluit te stoppen, treed artikel 2 van onze Algemene voorwaarden in werking.
Een pakket biedt niet de garantie dat aan het einde van de rijlessen uit het pakket, examen niveau verkregen is, dit hangt af van diverse factoren.
De rijinstructeur bepaald het niveau van de leerling en daarmee of deze voldoende examen vaardig is om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen te CBR daarnaast vinden wij de verkeersveiligheid zeer belangrijk, wij leiden niet op tot een leerling die enkel examen vaardig is, wij leiden onze leerling op voor een verkeersveilige toekomst, ook hiernaar wordt gekeken bij ons besluit tot deelname aan een praktijkexamen.

Pakketten van 20, 25 en 30 rijlessen zijn bestemd voor de leerling die al eerder ervaring heeft opgedaan in het verkeer doordat deze bijvoorbeeld al eerder rijles genoot.
De pakketten vanaf 35 lessen zijn bestemd voor de beginnende leerling zonder enige ervaring met rijles, eerder genoten bij een rijschool.
Een pakket kan voldaan worden in maximaal 4 termijnen, deze dienen voorafgaand in 4 op elkaar volgende maandelijkse termijnen te worden voldaan, indien een termijn niet op tijd is voldaan, handelen wij conform onze Algemene Voorwaarden.

Let op, een gemiddelde leerling “kan” examen vaardig zijn vanaf ongeveer 40 lesuren, het kan ook zo zijn dat een leerling er langer over doet dan gemiddeld hier omschreven, we maken ook weleens mee dat leerlingen wel vlotter zijn dan gemiddeld, echter is dat vaak uitzondering dan regel, realiseer je dat er aan rijles een behoorlijk prijskaartje hangt, waardoor dat komt, staat ook hieronder omschreven.

Onze lesauto’s zijn all-risk verzekerd inclusief inzittenden verzekering, rijden wij ieder half jaar, afhankelijk per seizoen op nieuwe zomer dan wel nieuwe winterbanden, worden onze lesauto’s zeer regelmatig voor onderhoud aangeboden bij de dealer, volgen wij de benodigde bijscholingen etc.

Onze lesprijzen zijn dan ook opgebouwd uit de onkosten die een rijschool moet maken om les te kunnen geven en als bedrijf een gezonde bedrijfsvoering te kunnen realiseren, te denken aan: verzekeringen, regelmatig onderhoud lesauto, bijscholingen, afdracht BTW, wegenbelasting, brandstof, administratieve kosten, afschrijving lesvoertuig, uurloon instructeur, pensioen, abonnementen bijvoorbeeld pechhulp etc.

Onze examenprijzen bestaan uit een deel CBR tarief en daarnaast een rijschool tarief, dit rijschool tarief bestaat uit o.a. huur lesauto, BTW afdracht, belastingen zoals wegen belasting, omzet belasting etc. onderhoud lesauto, afschrijving lesauto, brandstof, verzekeringen, loon en pensioenkosten, administratieve kosten, halfjaarlijkse bandenwissel van zomer naar winter etc.

Een pakket kan voldaan worden in maximaal 4 termijnen, deze dienen voorafgaand in 4 op elkaar volgende maandelijkse termijnen te worden voldaan, indien een termijn niet op tijd is voldaan, handelen wij conform onze Algemene Voorwaarden.

Let op ivm Covid-19 heeft onze rijschool een protocol opgenomen binnen de Algemene Voorwaarden, voor de veiligheid van onze leerlingen, onze lesauto’s worden na iedere leerling grondig gereinigd en gelucht, wij volgen hiervoor de richtlijnen conform RIVM en aanbevelingen binnen onze branche.

Autorijschool Jadro is tevens lid van RST (Het Rijschool Samenwerking Team) zij komen op voor de belangen van rijscholen/ rijinstructeurs in Nederland.