Autorijschool Jadro, staat bekend om zijn scherpe prijzen en het bieden van kwaliteit ten aanzien van de rijopleiding.

Een rijles van 60 minuten kost bij Autorijschool Jadro 60,- euro, door deze scherpe prijs, zijn wij een van de voordeligste rijscholen in Purmerend, Zaandam en omgeving.

Door o.a. aangepaste regelgeving zijn wij per 1 januari 2024 helaas genoodzaakt een kleine wijzing door te voeren. Zie hier de tarieven geldig voor 2023.

Prijzen per les;

60 Minuten rijles 60,- Euro
90 Minuten rijles 90,- Euro
45 Minuten rijles proefles 45,- Euro
Gratis proefles á 45 Euro enkel bij afname pakket of bij afname meerdere lessen!

Examengelden;

Praktijkexamen/herexamen (excl. eigen verklaring)  310,- Euro
Tussentijdse toets (TTT)  310,- Euro
Faalangstexamen  350,- Euro
Rijtest CBR, Leerlingen Medische Achtergrond  180,- Euro
BNOR/BAA (Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid)  350,- Euro

Zie ook onze algemene voorwaarden (pagina)

Bij afname van een pakket is de prijs per losse rijles €59,- per lesuur. Betaling geschied vooraf in maximaal 4 termijnen, enkel van toepassing op onderstaande pakketten (exclusief aanbiedingen)!

Pakketinformatie:  
20 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €1490,-
25 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €1785,-
30 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2080,-
35 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2375,-
40 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2670,-
45 praktijklessen incl. 1 praktijkexamen €2965,-
   

Op onze pakketten zit een termijn, zie Algemene Voorwaarden, indien de leerling tussendoor zonder dringende reden besluit te stoppen, treed artikel 2 van onze Algemene voorwaarden in werking.
Een pakket biedt niet de garantie dat aan het einde van de rijlessen uit het pakket, examen niveau verkregen is, dit hangt af van diverse factoren.
De rijinstructeur bepaald het niveau van de leerling en daarmee of deze voldoende examen vaardig is om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen te CBR daarnaast vinden wij de verkeersveiligheid zeer belangrijk, wij leiden niet op tot een leerling die enkel examen vaardig is, wij leiden onze leerling op voor een verkeersveilige toekomst, ook hiernaar wordt gekeken bij ons besluit tot deelname aan een praktijkexamen.

Pakketten van 20, 25 en 30 rijlessen zijn bestemd voor de leerling die al eerder ervaring heeft opgedaan in het verkeer doordat deze bijvoorbeeld al eerder rijles genoot.
De pakketten vanaf 35 lessen zijn bestemd voor de beginnende leerling zonder enige ervaring met rijles, eerder genoten bij een rijschool.
Een pakket kan voldaan worden in maximaal 4 termijnen, deze dienen voorafgaand in 4 op elkaar volgende maandelijkse termijnen te worden voldaan, indien een termijn niet op tijd is voldaan, handelen wij conform onze Algemene Voorwaarden.

Let op, een gemiddelde leerling “kan” examen vaardig zijn vanaf ongeveer 40 lesuren, het kan ook zo zijn dat een leerling er langer over doet dan gemiddeld hier omschreven, we maken ook weleens mee dat leerlingen wel vlotter zijn dan gemiddeld, echter is dat vaak uitzondering dan regel, realiseer je dat er aan rijles een behoorlijk prijskaartje hangt, waardoor dat komt, staat ook hieronder omschreven.

Onze lesauto’s zijn all-risk verzekerd inclusief inzittendenverzekering, rijden wij ieder half jaar, afhankelijk per seizoen op nieuwe zomer dan wel nieuwe winterbanden, worden onze lesauto’s zeer regelmatig voor onderhoud aangeboden bij de dealer, volgen wij de benodigde bijscholingen etc.

Onze lesprijzen zijn dan ook opgebouwd uit de onkosten die een rijschool moet maken om les te kunnen geven en als bedrijf een gezonde bedrijfsvoering te kunnen realiseren, te denken aan: verzekeringen, regelmatig onderhoud lesauto, bijscholingen, afdracht BTW, wegenbelasting, brandstof, administratieve kosten, afschrijving lesvoertuig, uurloon instructeur, pensioen, abonnementen bijvoorbeeld pechhulp etc.

Onze examenprijzen bestaan uit een deel CBR tarief en daarnaast een rijschool tarief, dit rijschool tarief bestaat uit o.a. huur lesauto, BTW afdracht, belastingen zoals wegen belasting, omzet belasting etc. onderhoud lesauto, afschrijving lesauto, brandstof, verzekeringen, loon en pensioenkosten, administratieve kosten, halfjaarlijkse bandenwissel van zomer naar winter etc.

Een pakket kan voldaan worden in maximaal 4 termijnen, deze dienen voorafgaand in 4 op elkaar volgende maandelijkse termijnen te worden voldaan, indien een termijn niet op tijd is voldaan, handelen wij conform onze Algemene Voorwaarden.